Balance4You

Keitä olemme?

Pohjoissavolaisen hyvinvointialan yrityksen, Balance4Youn, taustalla ovat kaksi sosiaalialan ammattilaista, Lotta Paretskoi ja Marjo Tolonen. Olemme kouluttautuneet monipuolisesti myös hyvinvointi- ja liikunta-alalle tarjotaksemme yksilöllisiä hyvinvointipalveluja vahvalla ammattitaidolla, suurella sydämellä sekä lempeällä läsnäololla. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle jokaisen hoidon päätteeksi harmoninen, seesteinen sekä rentoutunut olo, sekä luoda ilmapiiri, jossa on turvallista olla oma itsensä ja kokea kaikki esille nousevat tunnetilat. Lämpimästi tervetuloa hoitoihimme!

Lotta Paretskoi

Olen Lotta, 38-vuotias kolmen lapsen äiti. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi, mutta kouluttauduin 2010-luvulla liikunta-alalle, ja viimeiset vuodet olen toiminut yrittäjänä hyvinvointivalmentajana, kuntosalivalmentajana, personal trainerina ja voimavalmentajana. Liikunnan puolella voimanosto on ollut oma harrastukseni ja intohimoni. Myös ravinnon merkitys hyvinvointiin on ollut selkeästi yksi tämän matkan mukaansatempaavimpia teemoja, ja parin viime vuoden aikana myös villiyrttien mielenkiintoinen maailma on alkanut tulla tutummaksi. Ihmismieli on aina kiehtonut, ja olen suorittanut psykologian perusopinnot, mutta tavoitteenani on edetä niistä vielä pidemmälle. Maalle muuttamisen jälkeen perustimme yhdessä puolisoni kanssa puusormusyrityksen, ja on ollut ilo ja kunnia tuoda tunnetummaksi ekologisia vaihtoehtoja myös sillä saralla.

Muuttaessani kaupungista maalle muutama vuosi sitten esikoiseni vakavien haasteiden vuoksi opin löytämään erilaisia keinoja stressin purkamiseen ja kriisistä selviämiseen. Kahviloissa tai lasten harrastuksissa juokseminen vaihtui leivinuunin lämmitykseen, henkisen kasvun kirjoihin ja luontoyhteyden löytämiseen. Luonto ja sen ikiaikainen viisaus sekä universaali elämänenergia kiehtovat ja olenkin syventänyt polkuani erilaisilla shamanismin kursseilla sekä kouluttautumalla reikihoitajaksi. Maalle muuttaessani sisäinen rauhani oli tipotiessään, mutta nyt uskon löytäneeni tasapainon itseni ja kaiken ympärillä olevan kanssa. Tärkeimpiä arvojani ovat lempeys ja aito läsnäolo, ja toivon että nämä välittyvät myös kohdatessamme. Iloa ja valoa päivääsi!

Marjo Tolonen

Olen koulutukseltani sosiaalialan ohjaaja, sosionomi ja personal trainer. Olen suorittanut myös liikunnan ammattitutkinnon sekä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Musiikki on aina ollut suuri intohimoni ja tunteitteni ilmaisun väline. Laulajana olen saanut tehdä keikkoja jo parin vuosikymmenen ajan. Näistä hetkistä sydämeeni on jäänyt monta sykähdyttävää kohtaamista sekä ikimuistoisia hetkiä ja vahvoja tunne-elämyksiä. Monipuolinen liikunta, erityisesti tanssi, jooga ja kuntosali tuovat energiaa elämääni.

Minua ovat aina kiehtoneet ihmiset, ihmismieli sekä ihmisten käyttäytyminen. Kouluttautuessani jooga-, meditaatio- ja itsetuntemusohjaajaksi avautui elämääni aivan uusi henkinen maailma, yhteys kehoon ja mieleen sekä rauha sisimpääni. Se, että keho on viisas jos pysähdymme sitä kuuntelemaan sekä kuinka yhdessä keho ja mieli toimivat on kiehtovaa. Jooga ja meditaatio ovat upeita tapoja saada itselleen rauha ja hyväksyntä sekä keino poistaa turhia katkeria kerroksia ja traumoja itsestämme pois.

Itsensä ymmärtäminen, koettu elämä, traumat ja ihmissuhteet ovat mielenkiintoinen kokonaisuus, josta koen tarvetta kertoa ihmisille ja auttaa heitä.

Kuvailisin itseäni vallattomaksi, ikuiseksi uteliaaksi lapseksi. Inspiroidun ihmisistä, sytyn luovista ideoista, haltioidun luonnosta ja sen tarjoamista ihmeistä sekä lumoudun tulesta ja kimaltelevasta järven pinnasta. Pyrin ajattelemaan asioista positiivisesti, olla murehtimatta menneitä ja elää tässä hetkessä nauttien, eläen läsnäolevasti. Näin aikuisena olen oppinut luottamaan intuitiooni ja karsimaan negatiivisia asioita ympäriltäni.

Haluan luoda asiakkailleni rauhallisen pysähtymisen itsensä äärelle sekä aidon kohtaamisen hetken. Toivottavasti saan kohdata juuri sinut.

Rakkaudella Marjo

Yhteystiedot

Aukioloajat

Ajanvarauksella sopimuksen mukaan

Sosiaalinen media

Yhteistyössä