Työyhteisöt ja ryhmät

Haluaisitteko viettää rennon, osallistavan päivän yhdessä työkavereiden kanssa, niin että saatte ajatukset kokonaan pois työasioista, ja koette tiimihengen vahvistuvan tai haluaisitteko enemmän ajatuksia herättelevää, itsetuntemusta vahvistavaa sisältöä yhdistettynä ihanaan rentoutukseen?  Vai haluaisitteko ihanaa hemmottelua ystäväporukan kesken?

Kuikkaa alla olevista vaihtoehdoista löytyisikö sieltä sopivaa, ja voimme aina myös räätälöidä tuokion koskemaan juuri teidän ryhmänne tarpeita ja toiveita. 

Äänimaljarentoutus ryhmälle

Äänimaljarentoutus on lempeä äänimaljamatka, missä maljat soivat kauniisti ympärillänne luoden harmonisen tilan. Äänimaljat resonoivat kehomme nesteiden kautta, jolloin niiden hoitava vaikutus ulottuu jopa kehon solutasolle asti. Hoidon aikana hermosto ja lihakset rentoutuvat, syketaso laskee ja mieli kokee taianomaisen matkan omaan sisimpään kehon ja mielen rauhoittuessa.

Rumpurentoutus ryhmälle

(Soveltuu parhaiten ulkotiloissa tehtäväksi)

Rakastatko luontoa ja kaikkea taianomaista? Tule löytämään syvempi yhteys itseesi, ja koe hyvin voimaannuttava kokemus rummun maagisen soinnin äärellä. Rentoutusta alustaa ohjattu mielikuvamatka, ja rummutuksen osuus on noin 15-20min. Toteutuspaikkana toimii loistavasti muun muassa mystinen Ukkohiisi resort ja siellä sijaitseva maailman suurin elämyslaavu.

Villiyrttijalkakylpy ja hemmotteleva kasvohoito ryhmälle

Tuokio sisältää kaiken tarvittavan omatoimiseen kasvohoitoon, mikä toteutetaan laadukkailla ja palkituilla luonnonmukaisilla tuotteilla asiantuntijan opastuksella. Kosteuttavan tai puhdistavan naamion vaikuttaessa jalat saavat kaivattua hemmottelua virkistävässä villiyrttijalkakylvyssä.

Yin-joogatunti ryhmälle

Tämä on täydellinen valinta silloin, kun haluatte unohtaa kiireen, ja laskeutua läsnäolevaksi juuri tähän hetkeen. Tunnin voi yhdistää myös esimerkiksi äänimaljojen kanssa, tai toteuttaa kesällä rannalla katsellen samalla auringon laskua. Tunnilla pääsette nauttimaan rauhallisista asanoista ilman suorittamista ja sen aikana keskitytään erityisesti niihin kehon osiin, joihin varastoituu paljon kehojännitteitä. Soveltuu kaikille, ja on räätälöitävissä ryhmän tarpeiden mukaan.

Reikimeditaatio ryhmälle

Reikihoito tehdään ryhmärentoutuksessa sanallisesti ohjaten, mielikuvia hyödyntäen. Hoito perustuu kehon pääenergiakeskusten tasapainottamiseen ja tukkeutuneiden chakrojen avaamiseen. Reikimeditaatio toimii loistavasti esimerkiksi silloin, kun kaipaatte arjen kiireestä ja huolista irtaantumista. Hoidon aikana voit rentoutua lämpimän viltin alla pötkötellen, ja nauttia energian rentouttavasta ja tasapainottavasta vaikutuksesta.

Vahvuuspolku -työpaja

Vahvuuspolun keskiössä on yksilön voimaantuminen ja omien vahvuuksien tunnistaminen. Tuokio koostuu lyhyestä kävelyreitistä ulkona, minkä varrella on erilaisia rasteja. Kävelyn voi tehdä yhdessä, mutta tehtävien äärelle on hyvä hiljentyä yksin. Tuokioon kuuluu lyhyt alustus aiheeseen liittyen. Samaan yhteyteen voi yhdistää myös esimerkiksi rentouttavan äänimalja- tai rumpurentoutuksen.

Teema-alustukset ja luennot

Soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kokouspäivien tai palaverien alkuun, aiheina muun muassa itsensä johtamiseen liittyvät teemat kuten vahvuudet, itsetuntemus ja itseluottamus, tavoitteet tai vireystilan säätely. Räätälöimme sisällön juuri teidän ryhmän tarpeiden ja toiveiden pohjalta. 

Yhteystiedot

Aukioloajat

Ajanvarauksella sopimuksen mukaan

Sosiaalinen media

Yhteistyössä