Hoidot ja palvelut

Yksilöhoidot

Äänimaljahoito

Äänimaljahoidossa pötköttelet pehmeän viltin alla ja pääset irtautumaan hetkeksi arjesta. Hoito on lempeä äänimaljamatka, missä maljat soivat kauniisti ympärilläsi ja kehon päällä luoden harmonisen tilan. Äänimaljat resonoivat kehomme nesteiden kautta, jolloin niiden hoitava vaikutus ulottuu jopa kehon solutasolle asti. Hoidon aikana hermosto ja lihakset rentoutuvat, syketasosi laskee ja mielesi kokee taianomaisen matkan omaan sisimpääsi kehon ja mielen rauhoittuessa.

Äänimaljahoito on toteutettavissa myös kahdelle ihmiselle kerrallaan.

Reikihoito

Reikihoito tapahtuu istuen tai maaten, rauhallisen musiikin soidessa taustalla viltin alla rentoutuen. Hoidon aikana käydään läpi lempeästi koskettaen kaikki kehon pääenergiakeskukset eli chakrat. Hoito perustuu näiden energiakeskusten tasapainottamiseen ja tukkeutuneiden chakrojen avaamiseen. Reikihoito voi muun muassa vähentää stressiä, tasapainottaa kehoa ja mieltä sekä auttaa akuuteissa ja pitkäaikaisissa vaivoissa. Se on jotain, mitä on vaikea kuvailla, se täytyy itse kokea!

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta tehdään lämpimillä erikokoisilla kivillä, jotka asetellaan tietyille kehon alueille. Hieronta ja kivien rentouttava lämpö takaavat kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen niin keholle kuin mielelle. Kuumakivihieronta onkin siis ihana syvärentoutushoito, joka voidaan tarvittaessa räätälöidä vastaamaan juuri asiakkaan sen hetkisiä toiveita, rentouttavasta ja hemmottelevasta hieronnasta enemmän lihaskipuja, ja kehon jännitystiloja lievittäväksi hoidoksi.

Rentouttava päähieronta

Hoito pohjautuu intialaiseen päähierontaan, ja sen aikana käsitellään hartiaseutu, niska, pää sekä kasvot. Hieronta vilkastuttaa päänalueen verenkiertoa, vapauttaa endorfiineja, rentouttaa ja lievittää stressiä. Hoito tehdään hoitopöydällä lämpimien vilttien alla pötköttäen tai asiakkaan toiveen mukaan istuen. Ota hetki luksusta itsellesi, ja nauti lempeästä hieronnasta.

Rentouttava käsihieronta

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva kokonaisvaltainen käsihieronta, jonka aikana  käsitellään lempeästi molemmat kädet aloittaen sormista ja edeten kyynärniveleen saakka. Hoito on ihanan rentouttava, ja se voi auttaa myös käden erilaisiin kiputiloihin.

Hemmotteleva kasvohoito

Kaipaatko ihanaa hemmottelevaa hetkeä itsellesi? Tämä on silloin täydellinen valinta. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, lempeän  hieronnan, naamion sekä kosteutuksen. Kasvohoito toteutetaan laadukkailla ja palkituilla luonnonmukaisilla tuotteilla.

Ryhmähoidot

Ryhmähoitojen osalta kysy tarjous, räätälöimme tarjouksen vastaamaan juuri teidän ryhmänne tarpeita. Hintaan vaikuttaa sisältö, henkilömäärä sekä paikka, missä rentoutus toteutetaan.

Äänimaljarentoutus ryhmälle

Äänimaljarentoutus on lempeä äänimaljamatka, missä maljat soivat kauniisti ympärillänne luoden harmonisen tilan. Äänimaljat resonoivat kehomme nesteiden kautta, jolloin niiden hoitava vaikutus ulottuu jopa kehon solutasolle asti. Hoidon aikana hermosto ja lihakset rentoutuvat, syketaso laskee ja mieli kokee taianomaisen matkan omaan sisimpään kehon ja mielen rauhoittuessa.

Rumpurentoutus ryhmälle

(Soveltuu parhaiten ulkotiloissa tehtäväksi)

Rakastatko luontoa ja kaikkea taianomaista? Tule löytämään syvempi yhteys itseesi, ja koe hyvin voimaannuttava kokemus rummun maagisen soinnin äärellä. Rentoutusta alustaa ohjattu mielikuvamatka, ja rummutuksen osuus on noin 15-20min. Toteutuspaikkana toimii loistavasti muun muassa mystinen Ukkohiisi resort ja siellä sijaitseva maailman suurin elämyslaavu.

Villiyrttijalkakylpy ja hemmotteleva kasvohoito ryhmälle

Tuokio sisältää kaiken tarvittavan omatoimiseen kasvohoitoon, mikä toteutetaan laadukkailla ja palkituilla luonnonmukaisilla tuotteilla asiantuntijan opastuksella. Kosteuttavan tai puhdistavan naamion vaikuttaessa jalat saavat kaivattua hemmottelua virkistävässä villiyrttijalkakylvyssä.

Yin-joogatunti ryhmälle

Tämä on täydellinen valinta silloin, kun haluatte unohtaa kiireen, ja laskeutua läsnäolevaksi juuri tähän hetkeen. Tunnin voi yhdistää myös esimerkiksi äänimaljojen kanssa, tai toteuttaa kesällä rannalla katsellen samalla auringon laskua. Tunnilla pääsette nauttimaan rauhallisista asanoista ilman suorittamista ja sen aikana keskitytään erityisesti niihin kehon osiin, joihin varastoituu paljon kehojännitteitä. Soveltuu kaikille, ja on räätälöitävissä ryhmän tarpeiden mukaan.

Reikimeditaatio ryhmälle

Reikihoito tehdään ryhmärentoutuksessa sanallisesti ohjaten, mielikuvia hyödyntäen. Hoito perustuu kehon pääenergiakeskusten tasapainottamiseen ja tukkeutuneiden chakrojen avaamiseen. Reikimeditaatio toimii loistavasti esimerkiksi silloin, kun kaipaatte arjen kiireestä ja huolista irtaantumista. Hoidon aikana voit rentoutua lämpimän viltin alla pötkötellen, ja nauttia energian rentouttavasta ja tasapainottavasta vaikutuksesta.

Yhteystiedot

Aukioloajat

Ajanvarauksella sopimuksen mukaan

Sosiaalinen media

Yhteistyössä